RESTORATIVE YOGA TEACHER TRAINING

Restorative yoga is de yoga van diepe rust. Een vorm waarin we ons lichaam laten ontspannen en ons parasympatisch systeem laten kalmeren.

We laten de aarde ons ondersteunen. Hierdoor krijgt onze geest ruimte om te ontspannen en ons lichaam de kans om zichzelf terug te herstellen.

 

In 2 weekenden krijg je de fundamenten van Restorative Yoga uitgelegd.

De training bestaat uit contact-uren aangevuld met een klein gedeelte zelfstudie en wordt gegeven door Stefanie Durieux (RYT 400h Yoga Alliance registratie).

Zodra je de training en de zelfstudie opdrachten hebt afgerond, ontvang je een certificaat waarmee je de 30 uren kunt registreren bij Yoga Alliance als Continuous Education. *

Stefanie Durieux is een ervaren yoga leerkrachte (RYT 400h YA) gespecialiseerd in de zachtere vormen van yoga zoals yin yoga en restorative yoga. Ze volgde haar opleidingen in Bali, Mexico, Amsterdam en London en is ook een yoga therapeute en reiki master.

Praktisch:

Editie maart 2023
zaterdag tot zondag 11-12 Maart 2023
zaterdag tot zondag 25-26 Maart 2023

Op zaterdag starten we om 10u en eindigen we rond 17u. Op zondag starten we een uurtje later en eindigen we ook rond 17u.

Prijs: 625€
⇢ Super Early Bird t.e.m. 30/11: 450€ (gebruik de code SUPEREARLYRYTT0322 bij het uitchecken)
⇢ Early Bird t.e.m. 31/1: 525€ (gebruik de code EARLYRYTT0322 bij het uitchecken)

Nog vragen? Contacteer ons via info@thespacewithin.be

*Uren kunnen geregistreerd worden als CE bij YA indien je voldoet aan de voorwaarden.

ANNULATIEVOORWAARDEN
Tot 1 maand voor de start kan je de opleiding annuleren. Bij annulering worden 30% kosten in rekening gebracht, studio tegoed zal worden gegeven voor het resterende bedrag. Een gedeeltelijke aanwezigheid of ongemelde afwezigheid bij de training geeft geen recht op een volledige of gedeeltelijke terugbetaling. 

Kathleen Vissers.jpeg

Een hele goede basisopleiding om zelf te kunnen starten met Restorative Yogalessen. Heel gezellige & rustgevende locatie. Met een kleine groep, wat een huiskamersfeertje brengt. Er is ruimte om met iedereen kennis te maken.

Stefanie is een rustige dame, die weet waarover ze spreekt, je op je gemakt stelt & vooral positieve feedback geeft waaruit je iets leert. Duidelijke, beknopte & overzichtelijke cursus.

Ik ben heel content naar huis gegaan mét meteen mijn diploma op zak.

 

Kathleen Vissers