top of page
REIKI

De term Reiki komt uit de Japanse woorden “Rei” en “Ki”. “Rei” betekent Universele en “Ki” staat voor levensenergie. Deze universele levensenergie is overal om ons heen en is aanwezig in alles wat leeft.
Reikimasters gebruiken een techniek om deze universele levensenergie vanuit hun handen over te brengen naar de ontvanger.
Om je zo te helpen met een genezingsproces, of dit nu fysiek, emotioneel of spiritueel is.

De Reikimaster is niet de genezer, dat ben je zelf.

Bij The Space Within bieden we niet alleen Reiki behandelingen aan, maar ook de opleidingen om Reiki te kunnen geven.

Het hele traject bestaat uit drie onderdelen, waarin je telkens wat dieper gaat in de materie. Je kiest zelf of je  het hele traject wilt doorlopen of stoppen na Level 1, Level 2 of helemaal wilt doorgaan tot Level 3 zodat je zelf een Reikimaster wordt en ook les kan geven.

Oefenen is een essentieel onderdeel voor nieuwe Reiki beoefenaars. Daarom bieden we naast de opleidingen ook nog het volgende aan:

- Maandelijkse Reiki meditatie (online)

- Oefennamiddag eenmaal per kwartaal

Opgelet voor deze twee laatste moet je minstens je Reiki 1 behaald hebben.

Vragen? Email ons op info@thespacewithin.be

Celine Van Aken.jpeg

De Reiki 1 opleiding heeft mij een inzicht gegeven over wat mijn volgende stap is voor mijn persoonlijke groei maar ook hoe ik verder mijn bedrijf kan laten groeien binnen het spirituele aspect. De opleiding van The Space Within is een levens veranderende ervaring voor mij persoonlijk. Stefanie is een prachtige en begripvolle Reiki Master. Het is prachtig om te zien maar ook echt te voelen hoe begaan ze is met de kracht van Reiki en hoe ze dit op een juiste manier wil delen met andere.

Celine Van Aken - Reiki 1

Reiki 1 opleidingen