top of page
REIKI

De term Reiki komt uit de Japanse woorden “Rei” en “Ki”. “Rei” betekent Universele en “Ki” staat voor levensenergie. Deze universele levensenergie is overal om ons heen en is aanwezig in alles wat leeft.
Reikimasters gebruiken een techniek om deze universele levensenergie vanuit hun handen over te brengen naar de ontvanger.
Om je zo te helpen met een genezingsproces, of dit nu fysiek, emotioneel of spiritueel is.

De Reikimaster is niet de genezer, dat ben je zelf.

Bij The Space Within bieden we niet alleen Reiki behandelingen aan, maar ook de opleidingen om Reiki te kunnen geven.

Het hele traject bestaat uit drie onderdelen, waarin je telkens wat dieper gaat in de materie. Je kiest zelf of je  het hele traject wilt doorlopen of stoppen na Level 1, Level 2 of helemaal wilt doorgaan tot Level 3 zodat je zelf een Reikimaster wordt en ook les kan geven.

Oefenen is een essentieel onderdeel voor nieuwe Reiki beoefenaars. Daarom bieden we naast de opleidingen ook nog het volgende aan:

- Maandelijkse Reiki meditatie (online)

- Oefennamiddag eenmaal per kwartaal

Opgelet voor deze twee laatste moet je minstens je Reiki 1 behaald hebben.

Vragen? Email ons op info@thespacewithin.be

! Er is de mogelijkheid om gespreid te betalen. Je kan ons hiervoor dan even een mailtje sturen.
Voor de Reiki 1 bestaat dit uit 2 betalingen van 150euro, bij de Reiki 2 uit 2 betalingen van 175euro en bij de Reiki 3 uit 2 betalingen van 225euro. Het totaalbedrag moet voldaan zijn voor de start van de opleiding.

332094034_1006612473646727_6847287936807080287_n_edited.jpg

Wat een openbaring. Van leek, die onlangd een 1e reiki ervaring opdeed (ook bij The Space Within -ook een prachtige ervaring trouwens), kan ik na 1 opleiding hier gewoon al mee aan de slag. Ik geef het aan mezelf en in beperkte mate aan mijn kindjes. Heerlijk. Het was heel leerrijk en inzichtgevend. Centjes welgespendeerd! Ik heb een manier gevonden om rust in mijn lijf te krijgen. Waar ik al zo lang naar zocht! Ik zou het iedereen aanraden.

Marijn - Reiki 1

Reiki 1 opleidingen