top of page
REIKI

Op dit moment is Teacher & Reiki Master Stefanie Durieux in zwangerschapsverlof.

Hierdoor zullen er pas nieuwe opleidingen doorgaan in het najaar van 2024.

Wil je graag op de hoogte blijven van het aanbod? Schrijf je dan hier in.

De term Reiki komt uit de Japanse woorden “Rei” en “Ki”. “Rei” betekent Universele en “Ki” staat voor levensenergie. Deze universele levensenergie is overal om ons heen en is aanwezig in alles wat leeft.
Reikimasters gebruiken een techniek om deze universele levensenergie vanuit hun handen over te brengen naar de ontvanger.
Om je zo te helpen met een genezingsproces, of dit nu fysiek, emotioneel of spiritueel is.

De Reikimaster is niet de genezer, dat ben je zelf.

Bij The Space Within bieden we niet alleen Reiki behandelingen aan, maar ook de opleidingen om Reiki te kunnen geven.

Het hele traject bestaat uit drie onderdelen, waarin je telkens wat dieper gaat in de materie. Je kiest zelf of je  het hele traject wilt doorlopen of stoppen na Level 1, Level 2 of helemaal wilt doorgaan tot Level 3 zodat je zelf een Reikimaster wordt en ook les kan geven.

Oefenen is een essentieel onderdeel voor nieuwe Reiki beoefenaars. Daarom bieden we naast de opleidingen ook nog het volgende aan:

- Maandelijkse Reiki meditatie (online)

- Oefennamiddag eenmaal per kwartaal

Opgelet voor deze twee laatste moet je minstens je Reiki 1 behaald hebben.

Vragen? Email ons op info@thespacewithin.be

! Er is de mogelijkheid om gespreid te betalen. Je kan ons hiervoor dan even een mailtje sturen.
Voor de Reiki 1 bestaat dit uit 2 betalingen van 150euro, bij de Reiki 2 uit 2 betalingen van 175euro en bij de Reiki 3 uit 2 betalingen van 225euro. Het totaalbedrag moet voldaan zijn voor de start van de opleiding.

ANNULATIEVOORWAARDEN
Tot 1 maand voor de start kan je de opleiding annuleren. Bij annulering worden 30% kosten in rekening gebracht, studio tegoed zal worden gegeven voor het resterende bedrag. Een gedeeltelijke aanwezigheid of ongemelde afwezigheid bij de training geeft geen recht op een volledige of gedeeltelijke terugbetaling. 

Liezelot.jpg

Twee namiddagen genoten van de reiki 1 opleiding. Stefanie deelt in deze cursus haar ervaring en kennis op een hele nuchtere manier. De indeling van de cursus is ook prima, eerst theorie en dan met de opgedane kennis oefenen. Fijne opleiding, kom zeker terug voor reiki 2!

Liezelot Debyser - Reiki 1

bottom of page